Contact

Als bedrijf leggen we de basis voor vele projecten. LHK Projects zorgt voor het ontgraven en verzetten van grond, het leveren en aanbrengen van grond en gespecialiseerde paardenbodems. Ook voor het aanleggen van gazons en beregeningsinstallaties of het onderhoud van sportvelden is LHK Projects een solide partner. 

Heeft u vragen over onze projecten?

U krijgt binnen dezelfde werkdag nog een reactie

Streven naar perfectie

Vakmanschap

Professionaliteit

Eerlijkheid

Over ons

Meer weten?

LHK Projects is een jong bedrijf opgericht in 2018. Medeoprichter Bart Laumen heeft vele jaren ervaring in de agrarische sector en kent door zijn netwerk de bodemwensen van hippische sector als geen ander. Eind 2019 is Niels Willems ook in het bedrijf aangesloten. De medewerkers van LHK Projects hebben een uitgebreide kennis van grondwerk/verzet, lasergestuurd werken en machinetechniek. Uitgerust met een modern machinepark en goed opgeleid personeel, staat LHK Projects voor u klaar! 

LHK Projects is nauw betrokken bij alle fasen van een project.

Service

LHK Projects wordt gerund door een gedreven en professioneel team. In onze dienstverlening streven de medewerkers van LHK Projects naar perfectie. Zo ronden we zelfs de meest complexe projecten feilloos af.
Ook na de oplevering blijven we betrokken en kan het onderhoud van uw bodem of graspiste verzorgd worden door LHK Projects.

Kwaliteit

Van begin tot eind overziet Bart als supervisor de projectstadia. Zo kunnen we kort op de bal spelen en topkwaliteit garanderen. Ook vinden we het belangrijk een vertrouwensband op te bouwen met onze opdrachtgevers. Onze klanten kunnen bij vragen altijd contact opnemen, we adviseren en delen onze kennis graag.

Klant referenties