Grondwerken

Het aanleggen en onderhouden van sportvelden is maatwerk en vereist kennis van zaken. Sport- en speelvelden worden intensief gebruikt en zijn onderhevig aan onvoorspelbare weersinvloeden. LHK Projects zorgt zowel bij de aanleg van nieuwe sport- en speelvelden, als bij het onderhoud voor een specialistische aanpak. Zodat uw sportveld er altijd goed bij ligt en bespeelbaar is.

Vraag hieronder vrijblijvend uw offerte aan

U krijgt binnen dezelfde werkdag nog een reactie

Maatwerk in paardensportvelden

Streven naar perfect gazonwerk

Gespecialiseerde paardenbodems

Ontgraven & grondverzetten

Sport velden

Het begint bij de basis

LHK Projects biedt voor een langdurig goede grasmat de juiste basis en verlengt de levensduur van een veld door regulier maaiwerk, bodemoptimalisatie en periodiek inzaaien. Met ons uitgebreide machinepark kan ons professionele team iedere ondergrond tot in perfectie egaliseren en desgewenst voorzien van drainage en/of een beregeningssysteem voor een optimale water aan- en afvoer. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor het optimaliseren van uw sportveld en periodieke onderhoudsmogelijkheden.

 

Voorbereiding voor longeercikel

Wij zorgen voor de ideale en egale ondergrond

Longeren is onmisbaar bij de training van een paard. Het zorgt ervoor dat de spiergroepen van het paard op de juiste manier worden getraind, zonder het ruitergewicht overbelast raakt bij het paard. Een longeercirkel is een ronde omheining met een bepaalde diameter. De omheining kan gemaakt zijn van hout of stevig band. De onderste rand van de longeercirkel is meestal voorzien van een wandplank. Het zand kan daardoor niet uit de cirkel worden gelopen waardoor de bodem in goede conditie blijft. Met een longeercirkel kun je jouw paard altijd de training geven die het nodig heeft.

Nieuwe bodem in nissel

Voor Jumpin' de Weel in Nissel

Bij het aanleggen van een paardensportveld, komt er meer bij kijken dan alleen het graven en leggen van nieuw zand. Wij kijken naar de juiste soorten zand en maken de hele grond zo egaal mogelijk. Wij ontzorgen u tijdens het hele proces. We maken gebruik van onze eigen graafmachines en houden ook rekening mee met eventuele drainage systemen. In Nederland kan er met periodes ontzettend veel regen vallen waardoor de paardensportbakken kunnen overstromen. Doordat wij hier ook een speciaal drainage systeem in kunnen graven, hoef je je nooit zorgen te maken dat deze paardensportvelden onder water te komen staan en alles verloren gaat. 

Wilt u ook een nieuw paardensportveld?

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug