Hippische projecten

LHK Projects is onder andere gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van paardensportbodems. Voor professionals, hobbyruiters en wedstrijdlocaties realiseren wij de ideale bodem voor binnen- en buitenpistes. Van A tot Z verzorgt LHK Projects de aanleg van zowel zandbodems als grasbodems. Tevens helpen wij onze klanten bij het optimaliseren, prepareren en onderhoud van bestaande zand- en graspistes.

Vraag hieronder vrijblijvend uw offerte aan

U krijgt binnen dezelfde werkdag nog een reactie

Gespecialiseerde paardenbodems

Ontgraven & grondverzetten

Maatwerk in sportvelden

Streven naar perfect gazonwerk

Hippische projecten

Onze bodems

Wij zorgen waar nodig voor een volledige aanleg van een professionele kwaliteit bodem. Hierbij maken wij gebruik van zeer ervaren kennis met de juiste materialen en machines.
Wij leggen o.a. aan
• Buiten en binnen eb & vloed bodems
• Traditionele buiten en binnen bodems
• Gras pistes
• Longeercirkels
• Galopeerbaan
• Paddocks zowel gras als zand

Ook voor het onderhoud van de bestaande bodems kunnen wij u mee van dienst zijn met ons modern machinepark

Zandbodems

Stabiel, veerkrachtig en waterdoorlatend

Onze bodems zijn stabiel, veerkrachtig, maar toch waterdoorlatend. Bij onze eb- en vloedbodem wordt door middel van een eb- en vloedsysteem het waterniveau en de hardheid van de pistebodem ondergronds geregeld. Bij onze tradionele bodem wordt bevochtiging geregeld door middel van spoeiers, de waterafvoer door middel van ondergrondse drainageslangen. Bij de aanleg van de bodems gebruikt LHK Projects alleen de beste kwaliteit zand zonder of eventueel gepremixt met vezels. We kopen ons zand, waar mogelijk, lokaal in. Zo kunnen we onze klanten een goede prijs bieden en de onze kwaliteit waarborgen.

Grasbodems

Uniek en speciaal voor u op maat gemaakt

Bij onze grasbodem is het van belang dat de grond de juiste samenstelling van zand en meststoffen bezit. Daarnaast is het van belang dat de grond goed draineert maar ook bevochtigd kan worden. Zo creëer je een sterke en stabiele grasbodem. Iedere grasbodem is uniek en vraagt om een apart onderhoud. Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij uw grasbodem van het juiste onderhoud voorzien. Bemesten, bezanden, beluchten/prikken, verticuteren en doorzaaien. We staan u niet alleen graag bij, maar geven tevens vrijblijvend advies op maat, voor de aanleg van uw nieuwe grasbodem of het optimaliseren van uw huidige grasbodem.

Wilt u ook de ideale bodem op uw terrein?

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug